Verzenden en bezorgen

Bezorging

Bestellingen worden bezorgd van dinsdag t/m zaterdag en uitgevoerd door TNT-Post. Indien de ontvanger niet thuis is bij aflevering zijn er een aantal mogelijkheden die de bezorger kan ondernemen:

  • De koerier neemt het pakket retour en zal de eerstvolgende bezorgdag een nieuwe poging ondernemen;
  • De koerier geeft het pakket af bij één van uw buren;
  • De koerier geeft het pakket af bij het dichtsbijzijnde Postkantoor. Hier kan het pakket de eerstvolgende werkdag worden opgehaald.

In alle gevallen zal de koerier een kaart in de brievenbus achterlaten waarop de ondernomen actie is aangegeven.

Verzendkosten

De verzendkosten worden berekend op basis van het gewicht, aantal pakketten en het bezorgland van uw bestelling. De kosten voor het bezorgen van één pakket zijn als volgt:

  • Nederland: € 6,75
  • België: € (De verzendkosten zijn afhankelijk van het gewicht. Wij informeren u graag hierover.)

 

Levertijd

Plaatst u uw bestelling op werkdagen voor 14:00 uur, dan wordt het pakket uiterlijk 2 dagen later afgeleverd van dinsdag t/m zaterdag! Grote aantallen worden in overleg binnen een bepaalde periode of op een voorkeursdatum afgeleverd.

verpakking

Verpakking

Het kado wordt geleverd in een mooie houtkleurige doos. U kunt ervoor kiezen om een persoonlijke boodschap bij het kado te voegen. De worst en kaas worden vacuüm verpakt en zijn 2 weken houdbaar.

Afhalen

Afhalen van uw bestelling

U kunt uw bestelling ook afhalen bij Kaasboerderij Ossenblok te Sprundel. Wij zijn gevestigd op de Waterstraat 13, 4714 RM te Sprundel. U kunt hier de openingstijden raadplegen

Telefonisch contact

Direct contact met één van onze medewerkers? Bel +31 (0)165 382380. Wij zijn telefonisch bereikbaar op de openingstijden van de winkel.

>> Bekijk onze algemene voorwaarden